Tupperware în mașina de spălat vase?

Datorită temperaturii înalte în mașina de spălat vase, multe produse din plastic sau plastic sunt deteriorate atunci când intră în mașina de spălat vase. În unele cazuri, numai capacul iertat, alții își pierd complet forma în timp. Mulți utilizatori au, prin urmare, preocupări legate de punerea produselor scumpe ale Tupperware în mașina de spălat vase.

Tupper și mașina de spălat vase

Compania Tupperware în sine declară în mod explicit în sfaturile sale de îngrijire că produsele sunt în principiu o mașină de spălat vase. Dar există câteva componente ale produsului care ar trebui spălate cu mâna. Acestea pot fi cartușe de filtrare sau accesorii similare.

Instrucțiuni Pentru a introduce în mod accidental o parte specială în mașina de spălat vase, care nu este potrivit, ar trebui să aveți o privire asupra instrucțiunilor producătorului la livrare. Există instrucțiuni speciale de îngrijire pentru fiecare produs notat.

Mașina de spălat vase Deo pentru îndepărtarea mirosului sau utilaje speciale deodorante Cu toate acestea, ar trebui să evitați dacă doriți să pună mai frecvent Tupperware dumneavoastră bun în aparat. Materialul ușor poros din cutii de carton ar lua acest miros și, în cel mai rău caz, chiar să-l dau peste hrana din nou.

Tije de încălzire

Bineînțeles că tijele de încălzire pot fi totuși periculoase pentru Tupperware. Dacă un vas sau un capac se apropie prea mult de tijele de încălzire, acestea se vor îndoi sau chiar se vor topi. Deși majoritatea produselor lui Tupper pot tolera o temperatură de până la 85 de grade, contactul direct cu elementele de încălzire ar fi fatal. Beim La umplerea mașinii de spălat vase, asigurați-vă că Tupperware sau alte cutii de plastic sunt lăsate întotdeauna cât mai departe de elementele de încălzire. Dacă este posibil, puneți numai obiectele din plastic în sertarul superior al mașinii de spălat vase și asigurați-vă că capacul nu se poate aluneca.

Îngrijire de cutii de plastic

  • normale de spălat vase nu exista parfumuri puternice
  • nu Spülmaschinendeo Tips & TricksNach ceva timp, cutiile de plastic decolorate de colorant alimentar ca sfeclă roșie sau morcovi. Acest lucru se poate inrautati in masina de spalat vase. În plus, culorile mai devreme devin oarecum plictisitoare și lapte în timp. Cel puțin decolorarea poate fi atenuată din nou de soare.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul