Boxspringmatratze i vanlig seng lå

Housing Boxpringbetten er hovedsakelig i Amerika trenden og brukes ofte i hoteller. Ofte turister enda en boks våren ønsker å kjøpe for en søvn erfaring i boksen våren. Men disse er forbundet med høye kostnader. Enten du bare kan plassere en Boxspringmatratze i en vanlig seng, se følgende.

Hva gjør boksen våren?

En spiralfjær består av flere komponenter:

  • Federkernbox: En boks, så å si, en sengeramme, som er utstyrt med en høy-kvalitet spiralfjær.
  • madrass: kvalitet innerspring, pocketfjær, kaldskum madrass eller annet
  • Topper: å motta en tynn madrass, fuktighet og smuss, og slik at madrassen fra skitt og slitasje beskyttelse

Det spesielle trekk ved esken fjæren er den doble suspensjon: Kombinasjonen av Federkernbox og Madrass gir optimal soveglede. Det er viktig at graden av hardhet av de to suksessive innstilt. Selv utseendet av boksen våren gjør henne noe: Både boksen og baksiden er dekket med imitert skinn eller høy kvalitet stoff og gi boksen våren en sofistikert look.

Hva er en Boxspringmatratze?

A Boxspringmatratze omfatter innerspring av Federkernbox (uten Box) og madrassen. Dette betyr at det er et betydelig høyere, dobbelt-fjærmadrass. De fleste innerspring to lagres brukt i stedet for et tall. Mens vanlige madrasser er vanligvis høy mellom 16 til 18 cm, med en komfortabel høyde 25 cm, boks fjærmadrasser har høyder på opptil 35cm.

Kan jeg sette en Boxspringmatratze i en vanlig seng?

Kommer til det opprinnelige spørsmålet: Er det mulig å lage en Boxspringmatratze i en vanlig seng? I prinsippet ja. Men du bør ta hensyn til:

  • nødvendigvis må være plass mellom sengen og gulvet, slik at luften kan sirkulere her og man unngår muggdannelse.
  • Ved svært høy seng rammer kan føre til at mengden av Boxspringmatratze problemer. I normale høye senger som bør imidlertid ikke være et problem, men heller gi en hyggelig boarding.
  • Har du tenkt å sette Boxspringmatratze på et spaltegulv base, ta med dette før i en vertikal posisjon. Hodeskallen skal ikke heves! Fjær Kjernene kan ellers gli eller skade vekten av madrassen til sengebunn.
Tips og triks Gjør på hver madrass kjøp som dette har en avtagbar madrass cover eller en vaskbar topper. En vanlig vasking av madrasstrekket reduserer antallet bakterier, midd og andre ting i sengen.
Del med venner

Legg igjen din kommentar