Stol wobbles - što učiniti?

Ako stol pomiče i hvata prilikom upisivanja monitora, to je dosadna stvar. Što to može biti i kako najbolje riješiti situaciju, detaljno ćete saznati u ovom postu.

uzrok klimavim stolovima

  • građevinskih metoda
  • neravnine na tlu
  • mrdati nejednake noge
  • labavi vijci

način gradnje

tablicama jednom, može biti s obzirom na način gradnje često. U pravilu, to je često slučaj s domaćim stolovima, gdje se noge jednostavno vijak ispod ploče. Konstruktivno, ovo nije najbolje rješenje, jer se ne može postići stabilnost.

Značajno stabilniji su stolovi koji imaju periferni okvir "trim". Ona hvata težinu i stabilizira stol. Ako želite da je neobuzdano, trebali biste potražiti takve tablice.

Neravnomjerno tlo

Postoje blagi udarci na mnogim tlima. To je često neizbježno. Obično, međutim, oni se ne primjećuju sve dok nešto ne stoji na njemu, što pomiče.

neravne noge

Ponekad noge na stolu nisu točno točne. Izmjerite i nadoknadite. Najbolje s podignutim osjetilom klizi na nogama prebrzo.

Loose vijci

Retenirajte sve vijke. Provjerite je li tablica još uvijek zapuštena.

mogući lijekovi

  • stol uza zid vijka
  • tablici stabilizirati
  • dokumenti
  • podesive noge stvoriti

stol uza zid vijka

s vrlo nestabilnim stolova može biti korisno, lako popraviti stol sa kutom baru ili više kut željeza na zidu iza njega , Stabil Stabilizacija stola

Za tablice s nosiljkom, dodatna stabilizacija s kutnom šipkom i pričvršćenje na zid ponekad može biti korisna za sprečavanje klimanja.

dokumente s neravnine na tlu ili nejednaka duljina nogu na inferiornosti čips, pivo tepisi ili osjetio pločica je najlakši način za kompenzaciju neravnina.

Za izradu podesivih nogu Tisch Također je moguće prilagoditi stolne noge s uređajima za podešavanje - slično kuhinjskoj jedinici ili stroju za pranje rublja. Često možete postići potrebnu visinu za stol.

Savjeti i trikoviOnko na pisaćem stolu svakako treba obratiti pozornost na kvalitetu. Mnogo jeftinih stolova ili jeftinih radnih stanica mnogo su nestabilniji i drhtaviji od kvalitetnih varijanti.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar