Paviljon s ravnim krovom je brzo izgrađena

Za izgradnju vidikovaca brzo i jednostavno, četiri kutna stupa, na ravnom krovu se nalazi, najlakši način. U većini slučajeva, dovoljno okvir povezuje kutne postove zajedno i Postavljanje krovnih obloge kao što su ploče ili valovitog željeza.

stabilnost i potporu struktura

Iako je dizajn i izgradnja paviljona s ravnim krovom je jednostavna i za svaki vješt majstor nije problem, neki statički pojedinosti treba uzeti u obzir uglavnom iz određene veličine i krova području.

Na ravnom krovu, naravno, prljavština ostaje poput lišća ili grana i snijega zimi. To stvara mehaničko opterećenje koje se mora uzeti u obzir pri izračunavanju elemenata pokrova krova.

Valoviti ili trapezoidni krovni pločici imaju povećanu stabilnost zbog svojeg oblika, što također dopušta konzolu do dva metra slobodne suspenzije. Da bi se veće udaljenosti premostile, treba razmotriti potpornu podstrukturu kao što je, na primjer, pauk ili središnji stup.

Nagib za odvod vode

Kako bi se osigurala odvod vode ravnog krova, preporučuje se blagi nagib krova. Stručnjaci preporučuju dva do tri inča na svakom mjeraču.

Treba uzeti u obzir da u slučaju krova bez kanala, voda ponekad prolazi bujicom s jedne strane paviljona u jakoj kiši. Naročito, na strani odvodnje vode, temelji potpornih stupova moraju biti zaštićeni od podvlaženja, kako bi se izbjeglo otkidanje kutnih stupova.

Uslužitelj i troškovi

  • karibu.de je jedan od najvećih njemačkih proizvođača vrtnih baca i nudi setove za različite flat roof paviljone.
  • gartenhaus-gmbh.de nudi visokokvalitetne paviljone s ravnim krovom i bočnim elementima u modularnoj tehnologiji. Einzel Individualna kupnja komponenata je moguća u bilo kojoj trgovini hardvera i potreba za građevinskim materijalima kao što su postolja, pričvrsne grede i pokrivanje krovom.

Jednostavni montažni setovi za paviljone sa ravnim krovovima kreću se od 500 eura, zatvorene inačice s bočnim zidovima od oko 1500 eura. Svatko tko sam sastavlja građevinske materijale i, primjerice, u hardveru, može izračunati od 300 eura za paviljon.

Savjeti i trikovi Čak i ako je izgradnja paviljona s ravnim krovom je sama po sebi razumljiva, neuralgične točke stabilnosti kao postovi temelja, popravljajući krov postolja, krovnih elemenata sebe, donijeti ga na profesionalni.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar