Een garagekap kan afzonderlijk worden ontworpen

Luifels worden meestal gebruikt als bescherming tegen weer en wind. Niet alleen in de entree of over het terras, maar ook voor de garage is een luifel best handig. Het is gebruikelijk om luifels te gebruiken, maar speciale vormen zijn ook mogelijk.

Individueel ontwerp

Veel fabrikanten en leveranciers zijn beschikbaar om uit te kiezen, hoewel de prijzen voor een garagezeil vaak individueel zijn ontworpen. Deze zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Bij het bouwen van een nieuwe garage kan de overkapping op dezelfde manier worden gepland. Uitbreidbare garagekoepels voor garages met een plat dak zijn ook beschikbaar. Deze worden via een railsysteem op het dakoppervlak geleid.

Fancy garage luifels zijn ook vormen zoals gekromd en concaaf zijn mogelijk, zoals puntgevel of gebogen vorm. De meest voorkomende zijn echter rechte of enigszins hellende luifels.

De prijs van een garage luifel wordt bepaald door

  • afmetingen van het dak
  • type dakbedekking
  • kleur en constructiemateriaal
  • kosten van de levering en installatie

In de daaropvolgende installatie van een garage luifel moet u aandacht besteden aan de afstanden die worden voorgeschreven volgens de geldende voorschriften. Anders heeft een luifel slechts in zeldzame gevallen een bouwvergunning nodig.

De leveranciers en prijzen

Een garagezeil met een eenvoudig ontwerp kost 290, - euro. Aangezien garages een heel andere dimensie hebben en de afmetingen zelden exact hetzelfde zijn, worden de prijzen van de fabrikanten en leveranciers meestal berekend op basis van individuele behoeften.

  • kd-ueberdachung.de, de prijs is afhankelijk van de respectievelijke voorwaarden.
  • wega-tech.de heeft een goedkope garagekap in de aanbieding.
  • In steidle-garagen.de leren de prijs na contact
Tips & Tricks Bij aankoop van een garage luifel kan ook geld besparen als u op zoek naar een kit voor zelf-assemblage. Dit werk is vrij eenvoudig en kan met een beetje vaardigheid zelf worden gedaan, er zijn verschillende materialen om uit te kiezen.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter