Sušenje pjenastog madraca

Ako se madraci pjene čiste, apsorbira puno vlage. Kako bi se spriječilo stvaranje plijesni, potrebno je da se potpuno osuši. Saznajte ovdje koje su mogućnosti sušenja pjenastog madraca i što nema smisla.

Kako dobro sušiti suhe madrace pjene

Ako je vaša pjena madrac mali madrac, kao što je madrac. da je beba kolica ili beba krevet? Je li madrac moguće prati u stroju za pranje rublja? Zatim, nakon pranja, jednostavno možete objesiti svoj madrac na suncu preko sušilice. Važno je da ih ne objesite preko remena, jer se osjetljiva pjena može suziti ili istegnuti zbog vlažnih, teških krajeva. Vodite ga vodoravno preko sušilice.
Čak i ako se pjenasti madrac uklapa u sušilicu, želite ga sušiti u zraku. Pjena se u sušilici statika vrlo jak i također radi pod okolnostima.

Suha madraca madraca

Ako je vaš madrac veliki madrac za odrasle, npr. od hladnoće pjene ili pjene za udobnost, trebali biste ga postaviti vertikalno suhim. Preporučeni su sljedeća mjesta:

  • na toplo grijanje
  • na otvoreni prozor prema van na suncu
  • se u madracima od pjene mraz

na suncu suhom

sušenje na suncu je najbolja opcija, koje imaju UV zraka nekoliko prednosti:

  • Pjenasti madrac se brže isušuje na suncu.
  • UV svjetlo ubija plijesni spore i grinje.
  • UV svjetlo izbjeljuje mrlje.
  • Madrac dobiva ugodan svjež miris sušenjem na suncu.

pjene madrac na Frost suhom

U zamrzavanje madrac suši svoj prilici nije dobro, ali Frost ima učinak sličan suncu madraca: On ubija grinje i plijesni, kao i bakterije i viruse, i daje madracu ugodnu svježinu.
nakon što ste vaš madrac nekoliko sati na hladnoći, odnesite ga u stan i ostaviti ga da se suši još 24 sata u stanu u kotlu.

Što biste trebali izbjegavati

To je čisti otpad energije da suši madrac. Problem s sušenjem madraca je da vlaga prodire duboko u unutra. Sušilo za kosu nema i tako pomaže gotovo ništa. Erst Koristite svoj madrac samo kada ste sigurni da je sva vlaga pobjegla. Mokrim čišćenjem to može potrajati oko 24 sata. Ako je madrac stvarno bio vlažan, trebao bi ga ostaviti nekoliko dana.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar