Et skum madras tørre

Housing er et skum madras renset, vil de absorbere en masse fugt. For at forhindre muggdannelse er det nødvendigt for det at tørre helt. Find ud af, hvilke muligheder der er at tørre en skummadras og hvad der ikke giver mening.

Hvordan til at tørre tynde skum madrasser ordentligt

Er det i din madras en lille madras, såsom den af ​​en baby vogn eller en baby seng? Er madrassen vaskbar i vaskemaskinen? Derefter kan du, efter vask, bare hænge din madras ud i solen over et tørrestativ. Det er vigtigt, at man ikke er afhængige af en snor, som den følsomme skum ellers overrivning kan eller trækker på grund af de våde, tunge rester i længden. Læg den vandret over tørreholderen.
Selvom skummadrassen passer i tørretumbleren, foretrækker du at tørre det i luften. Skumafgifter i tørretumbleren er statisk meget stærke og løber også under omstændigheder.

Tør stor skum madras

Hvis din madras er en stor voksen madras, e. lavet af koldt skum eller komfortskum, skal du sætte det op for at tørre lodret. Anbefalet er følgende steder:

  • til et varmt opvarmning
  • ved et åbent vindue til det fri i solen
  • ud i frost

skum madrasser i solen tørre

Tørring i solen er den bedste løsning, som har de UV-stråler flere fordele:

  • Skummadrassen tørrer hurtigere i solen. UV-lys dræber skimmelsporer og mider.
  • UV lys blegemidler pletter.
  • Madrassen får en behagelig frisk lugt ved tørring i solen.
  • skum madras på Frost tør

I frysning madrassen tørrer formentlig ved ikke god, men Frost har en effekt, der svarer til solen madras: Han dræber mider og skimmel samt bakterier og vira, og giver madrassen en behagelig friskhed.

Når du har er din madras et par timer i kulden, tage det til lejligheden og lad det tørre i yderligere 24 timer i lejligheden på kedlen.
Hvad du bør undgå

Det er rent spild af energi at tørre en madras tør. Problemet med at tørre en madras er, at fugt trænger dybt inde. En hårtørrer er ikke der og hjælper således næsten ingenting. Erst Brug kun din madras, når du er sikker på, at al fugt er undslippet. Med en våd rengøring kan det tage omkring 24 timer. Hvis madrassen bliver rigtig våd, skal du lade den tørre i flere dage.

Del med venner

Forlad din kommentar