Et fladt tag er ideel til en redskabsrum

Et fladt tag er ofte valgt som en paraply mulighed for carporte, garager, have og redskabsskure. Det er billigt og kan bygges og forsegles af en DIY-entusiast. Som et materiale til tagdækning kan filt eller bitumendachbahnen anvendes.

stuvet væk haveredskaber havearbejde entusiaster sætter pris på det, når deres haveredskaber opstaldet og foråret er også inden for rækkevidde igen det samme. Udover den klassiske bjælkehytte, som har et tagg, er den moderne alternative have eller skur med fladt tag også valgt i dag.

Et fladt tag passer særligt godt og ganske diskret i haven design en, hvis det matcher stilen i hovedhuset. Et skur med et fladt tag, du kan bygge dig selv med en lille færdighed eller købe et komplet havesæt. Det er vigtigt, at taget er godt forseglet.

muligheder for det flade tag

  • tagpap
  • bitumen tagplader
  • trapezformede ark
  • flad tagsten

Priserne afhænger af størrelsen og karakteren af ​​skuret

Afgørende for prisen på et haveskur med fladt tag er på den ene side faciliteterne i sommerhuset selv et simpelt værktøj stald er tilgængelig fra 400 euro. , et fladt taghus i dimensionerne 360 ​​x 320 cm koster mellem 1200 og 1400 euro. Det er billigere, hvis du selv gør tagdækningen.

  • edingershops.de tilbyder et simpelt og billigt udstyr hus med fladt tag.
  • weka-holzbau.com er producent af haver af høj kvalitet i forskellige designs. Prof Holzprofi24.de har et stort udvalg af skure af alle størrelser.
  • Tips og tricks En reel forskel mellem skuret og haven skur findes ikke. De adskiller sig kun i størrelse eller anvendelsesform. Mens svarer til omkring 5-10 kvadratmeter af plads til et tørt ly for haveredskaber og møbler, kan et fladt tag-havehus med 10 til 15 kvadratmeter allerede bruges som en part hus eller opholdsrum.
Del med venner

Forlad din kommentar