Un acoperiș plat prin cabluri și deschideri de fum protejează

Construirea unui debușeu acoperiș plat este utilizat pentru etanșarea tuburilor de sisteme solare și de aer condiționat precum și fotovoltaice, antenă și echipamente mobile. Un alt scop este punerea în aplicare a coșurilor din oțel inoxidabil prin acoperișuri și plafoane de acoperiș plat.

Conductele practice acoperiș plat

  • sunt disponibile în diferite diametre disponibile
  • poate fi pivotat cu 360 de grade
  • permit sunt prevăzute o înălțime
  • de reglare au o flexibile și modulare
  • de construcție pentru un material

cablu retractabil simplu și mărimea

Deoarece materialul este, în funcție de aplicație, PVC, galvanizate Oțel sau oțel inoxidabil utilizat. Dimensiuni diferite sunt disponibile, diametrele standard sunt 100, 150, 200 și 300 mm, atât pentru versiunea din plastic, cât și pentru cele din oțel inoxidabil. Flache Canalele plate sunt ușor de transportat și ușor de instalat pe șantier. În parte, acestea au o flanșă sau o manșon de conectare integrat. Se face o distincție între flanșa unică și cea dublă.

O singură flanșă este utilizată într-o membrană bituminoasă sau de acoperire. Pentru fixarea canalului de acoperire cu două plăci de bitum sau cu membrană de etanșare, acesta este prevăzut cu flanșă dublă și două manșoane de conectare pentru execuție.

Posibilitatea de modernizare

Conducta este încorporată în noua clădire, modernizarea este ușor posibilă. Acestea oferă posibilitatea de ocupație cu diferite cabluri și țevi, o inserție de înlocuire permite recondiționarea ușoară și căptușire,

gooseneck conductele de acoperiș sunt flexibile și au un Abtropfhaube reglabil. Segmentele pot fi asamblate la fața locului. Cablurile pot fi trase cu ușurință, astfel încât îndoirea țevilor să fie plasată mai târziu.

Înainte de a monta placa de bază se poate schimba înălțimea și direcția. În cazul în care se achiziționează suplimentar o inserție de etanșare, o alocare variabilă poate fi efectuată în orice moment. De asemenea, cu versiunea gooseneck sunt disponibile diferite diametre.

Preturi si furnizori

Pretul pentru o conducta de acoperiș din gresie din PVC, DN 150, este de aproximativ 150, - Euro. Un tub de acoperis plat pentru seminee din oțel inoxidabil costă aproximativ 60 de euro în aceeași dimensiune.

fleckdach.de are o bucșă planșeu acoperiș în formă de gooseneck în raza de acțiune.

  • hauff-technik.de oferă de asemenea canale de acoperiș.
  • dachbaustoffe.de vinde un pasaj pentru acoperisul plat, de asemenea, în Schwanenform.
  • schornsteinwelt-grosshandel.de oferă canale plate din oțel inoxidabil pentru coșuri.
  • lemphirz.de este un producător de penetrații galvanizate ale acoperișului în design galvanizat la cald.
  • Sfaturi și trăsuriGate din oțel inoxidabil sunt potrivite în special pentru coșuri de fum, iar pentru piloni mobili se utilizează oțel galvanizat.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul