Un favorit printre materiale: burlane de zinc titan

Zincul titan construcție este un aliaj de zinc, cu mici cantități de titan și cupru. Materialul relativ ieftin are o speranță de viață ridicată și are toate caracteristicile necesare pentru o canelură. Cu toate acestea, într-o versiune mai pretioasă, scumpirea ajunge la prețul cuprului.

aliaj, și

preweathering Caracteristicile ideale ale zincului ca rezistența la coroziune enormă și durabilitate este completat de alierea cu titan și cupru. În consecință, comportamentul puternic de expansiune a zincului pronunțat în mod natural este redus, precum și fragilitatea, ceea ce poate duce la fisuri de suprafață și la fracturi de material fin.

Un tip special de pretratare pre-emteaza un proces natural si in plus sporeste rezistenta la coroziune. Titanul de zinc reacționează cu aerul de-a lungul anilor și, similar cu cuprul, dezvoltă pe suprafață un strat de patină protectoare. Cu pre-vreme, acest proces este indus artificial în avans. Efortul crește în mod semnificativ prețurile pentru scobitori și jgheaburi.

durabilitate și zinc sensibilitatea titan este foarte durabil, de asemenea, în contact direct cu solul și atunci când tubul picătură să se scurgă apa de ploaie, prin intermediul unei piese de evacuare direct în sol, piesa de capăt poate rămâne probleme de-a lungul anilor intacte în sol.

Una dintre putinele sensibilitati ale titanului de zinc este contactul cu cuprul sau apa care a trecut anterior prin canale de cupru. Titan zinc nu trebuie combinat cu alte metale.

Grosimea standard a plăcilor de zinc titan din care sunt fabricate conductele de scurgere este de 0,7 milimetri. In timp ce accesoriile, cum ar fi suporturi si dispozitive sunt de obicei realizate din oțel galvanizat, burlane și jgheaburi sunt adesea selectate dintre zinc titan pur pentru a exploata durabilitatea enormă.

Exemple de prețuri

  • În dachrinnen-shop.de, contorul costă canalul de zinc titanic de la șapte la douăzeci de euro.
  • La hbw-handel.de, tuburile de scurgere sunt disponibile de la opt euro pe metru.
Sfaturi și trucuriPentru aproape toate conductele de picături de zinc oferite, acestea sunt produse din titan zinc.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul