En nedrør giver regnvand dræning

En downpipe afløb regnvandet opsamlet af renden ind i spildevandet for optimal dræning. Den er tilpasset vandoptagelseskapaciteten og størrelsen til renden.

Farvevalg og størrelse

Gutters fås i forskellige farver for at matche renden. Du kan vælge mellem grå, brun, antracit, grøn, hvid, sølv eller kobber tone.

Overholdelse af forskrifter

Der er visse regler for downspouts. Hvert rør skal placeres mindst 2 cm væk fra bygningsmuren. Afrørsklemmer forhindrer glide. Rørstykker på Einhangstutzen skal sikres ved hjælp af ekstra holdeanordninger.

Hvis diameteren er op til 100 mm, må afstanden til rørledningen til renden ikke overstige tre meter. Hvis diameteren er større, må afstanden ikke overstige to meter. Til regnvandsopdræt kan der leveres en regnvandsklapp.

Materialerne

Valg af materiale er plast, zink, kobber, aluminium eller rustfrit stål. Plast er billigere, metalrørene har deres individuelle egenskaber.

Titansink er ekstremt holdbar, og holdbarheden forlænges yderligere af den resulterende patina gennem årene. Kobber er det mest holdbare materiale nogensinde, det er relativt dyrt, men prisen betaler sig gennem årene. Aluminium er forholdsvis stabil, letvægt og ruster ikke.

Hurtig og nem installation er vigtigt for en nedrør

  • Aging og farvestabilitet
  • Dimensionel stabilitet og nøjagtighed af passform
  • Modstandsdygtighed og slagfasthed
  • Vejr, temperatur og UV-modstand.
  • Priserne på leverandørerne

Dachbaustoffe.de tilbyder en plastrørledning, kobberfarvet, DN 53, 1 meter lang, til 5,99 euro, på en længde på 2 meter koster det 11, 79 euro. For dimension DN 90 betaler du 8,51 Euro til 1 løbende meter, for 3 løbende målere er prisen 25,22 Euro.

  • På blechshop.de koster en downpipe af zink 7,63 euro pr. Meter.
  • På dachrinnen-shop.de er der lavet en downpipe af zink i DN 60 til 7,82 Euro. Samme størrelse i kobberversion koster 18,74 Euro.
  • Tips & Tricks Med en specialpumpes downpipe kan man nå frem til takets konturer. Enten er de farvetilpassede til røggasystemet, eller farver accenter er indstillet.
Del med venner

Forlad din kommentar