En køkkenbordet

Remodeling fliser fliser bordplader er temmelig lidt ofte findes på vores breddegrader. Men netop derfor er det et reelt alternativ til natursten eller plast bordplader, som har tendens til at være billigere. Find ud af alt omkring temaet "bordplader fliser" og en tilhørende arbejdsinstruktioner til flise bordplader, er der også.

Fliserne bordplader og forfængelighed er ikke almindeligt blandt os

flisebelagte bordplader i køkkenet eller flisebelagte forfængelighed er med os snarere undtagelsen. I mange lande i Middelhavsområdet og USA, men er det udbredt. Derfra disse ideer kommer langsomt til os. Det største problem opstår fra den samme unikke fordel: en flisebelagt bordplade er enestående. De har derfor en fremtrædende fra den brede masse produkt. Men at problemerne begynder. Til fliser en bordplade eller forfængelighed professionel, du har brug for særlige lister og kant stykker. Men der er mange fliser producent, de tilsvarende keramiske dele nu har på tilbud.

forskelle mellem fliser bordplader og forfængelighed

Når køkkenbordet er normalt en presse bord, dvs. træ i den ekspansive forstand. Således egenskaberne af træ til at bære, så picking up fugt, elasticitet af disken og eventuelle drejninger kommer. Håndvaske, dog er bygget enten af ​​sten eller støbt i cement. Så du kan flise forfængelighed som konventionelle gulve eller vægge. Men i de skranker, du har brug for en speciel lim. Det følgende er en guide til bordplade og forfængelighed fliser for begge varianter.

trin for trin, bordplader og forfængelighed toppe

 • fliser fliser
 • primer (arbejder plade)
 • fliseklæber (bækken)
 • montering klæbende (arbejder plade)
 • injektionsmørtel
 • flise afstandsklodser og spacer kiler
 • muffer silikone
 • bore med omrører
 • fliseskærer
 • slibemaskine eller slibning blok
 • pensel eller vatpind
 • tandspartel
 • murske til at trække
 • silikone sprøjte
 • 1. forberedelse
 • a) fliser flise cutter
 • gummihammer

fugning bord med hård gummi

flise svamp eller svamp bord
gummihandsker bassin bassinet af cement eller sten kræver ingen særlige forberedelser, der skal flyder overflader, men rene forhånd grundigt , fliser

b) køkkenbordet
Bordpladen Ujævn forskud på med sandpapir. Indtast derefter primeren i henhold til producentens specifikationer. Der kan du også finde ud af, hvor lang tid du indsamler primeren og skal gøre det muligt at tørre.

2. flise køkkenbordet eller forfængelighed flov

Må ikke nogensinde i stand til at lægge alle brikkerne. Men der er ved siden af ​​kant stykker og lister, der hviler på hjørnet på køkkenbordet og vil dække forsiden. Disse foranstaltninger, du skal tage i betragtning ved beregningen af ​​fliser, hvis du bruger sådanne dele.

udenfor bør du starte muligt med hele fliser. Men dette ikke er muligt, eller du kan lide en symmetrisk fliser billede bedre, skal du beregne midten. Afhængigt af, hvordan den sidste række fliser ville se i dimensioner, start med to fliser på venstre og højre for midten eller udskyde en flise center (i halvdelen på begge sider).

slid på bordplader til samlingsklæbemidler og bækkenet fliseklæberen med en tandspartel på, vulster. Tryk nu på fliserne i limen. Det kan være nødvendigt at kompensere med gummihammer. Tryk fliserne med følelse i limen og ikke til bunden af ​​pladen.

at sikre korrekt fælles afstand, bruge flise afstandsstykker i de relevante dimensioner. Til væggen, omkring dræn og vandhaner overveje ekspansion, som du har angivet med afstanden kiler.

3. Frugtbenke eller håndvask

Nu kan du blande fugemassen og distribuere den med fugematerialet. Efter at fugemassen er stadig fugtig, men lidt fast, svampes svampene lidt sammen med et svampbræt eller en flisesponge. Brug gummihandsker, fordi mange mennesker ikke tåler fugemasse på huden. Endelig fuger ekspansionsledene med silikone.

Tips og tricks Når du bruger afrundede eller ovale dræn, vil du ikke komme langt med en traditionel flisereskærer. Kun med en fliser kan du mølle perfekte kurver. The Sinkene installeres normalt efter flisebelægning. Du skar fliserne, så vasken kan hvile på den. Hvis bassinerne allerede er installeret, skal fræsekanten være ekstremt ren.

Glem ikke udskæringerne til kogepladen, som du har brug for. Du bør derfor købe kogepladen før fliserne. Kogepladerne er som regel en skabelon fastgjort, med hvilken du kan skære arbejdsfladen. Fliserne bliver så fladt med denne savkant.

Samling lim kan tage op til en uge for at fuldføre hærdning. Vær venligst opmærksom på dette, hvis du vil starte almindeligt køkkenarbejde med det samme.

Leddene på bordplader er meget beskidte. Nogle grout-producenter tilbyder derfor let at rengøre fuger til bordpladen.

Del med venner

Forlad din kommentar