En vinterhage uten byggetillatelse - er det mulig?

Dels når det gjelder spørsmålet om byggetillatelse, er navngivningen av bygningen viktig. Hvis vinterhagen plutselig blir et drivhus og ikke overskrider en viss størrelse, kan denne bygningen godkjennes.

Regionale forskjeller

Ingen av informasjonen vi gir her kan være generell. Dette skyldes hovedsakelig de regionalt svært forskjellige forholdene for bygging. En utvidelse drivhus på 1,5 kvadratmeter vil trolig være i stand til å sette opp hvor som helst uten tillatelse. En vinterhage, men absolutt ikke. Bygningsgodkjenning er viktig

En byggetillatelse er i utgangspunktet nødvendig for hver forlengelse og for enkeltbygg. Dette gjelder også vinterhager.

Bare fordi bygningskontoret kanskje ikke har grepet med nabo eller bekjent betyr det ikke at du bør prøve å bygge en vinterhage uten byggetillatelse.

Kjærlighet

naboer Selv om du nå er veldig godt forstått med naboene, men hvem som helst kan ta kontakt med bygningsavdelingen av misunnelse. Så hvis kontoret får vind i vinterhage, kan ikke bare rivinget true, men også en følsom bot. Forresten må du betale nedrivningen selv.

rapportering-eller rive

Men ikke få panikk hvis du allerede har bygget en vinterhage uten byggetillatelse. Det er best å bli aktiv og sende inn en påfølgende søknad. Det vil imidlertid ofte være litt vanskeligere å oppfylle kravene dersom byggingen allerede er ferdig.

Kontorene er mye vennligere hvis du nærmer deg dem selv. Utsikter blir da kun uttalt svært sjelden. Ofte, men da i alle fall noe gikk galt i prinsippet i byggingen av vinterhagen.

Viktige aspekter i vinterhagen uten byggetillatelse

størrelsen på området

  • høyden på lukket rom
  • drivhus eller vinterhage
  • lokale byggeforskrifter
  • få boareal bare med byggetillatelse!
  • Tips og triks Konsult før du bygger en vinterhage. Den lille innsatsen som byggetillatelsen kan gjøre på forhånd, er ikke noe for det besværet og utgifter du kan pådra deg hvis du bygger uten byggetillatelse.
Del med venner

Legg igjen din kommentar