Zimski vrt bez građevinske dozvole - je li to moguće?

Djelomično kada se radi o pitanju građevinske dozvole, imenovanje zgrade je važno. Ako se konzervatorij odjednom postane staklenik i ne prelazi određenu veličinu, ova zgrada može biti odobrena.

Regionalne razlike

Ništa od podataka koje dajemo ovdje ne može biti opće. To je uglavnom zbog regionalno vrlo različitih uvjeta za izgradnju. Vanjski staklenik od 1,5 četvornih metara vjerojatno će moći postaviti bilo gdje bez dozvole. Zimski vrt, ali sigurno ne.

Važna građevinska dozvola

Građevinska dozvola je u osnovi nužna za svako proširenje i za pojedinačne zgrade. Ovo se također odnosi i na konzervatore.

Samo zato što je zgrada tijelo ne smije intervenirao susjed ili poznanik, ne znači da treba probati za sebe izgraditi staklenik bez planiranja dozvolu.

Ljubav

susjedi, čak i ako danas jako dobro razumije sa susjedima, ali svatko može kontaktirati Odjel Building zavisti. Dakle, ako ured dobije vjetar u konzervatoriju, ne samo da rušenje može prijetiti, već i osjetljiva kazna. Usput, morate sami platiti rušenje.

Prijava ili isključivanje

Ali nemojte paničariti ako ste već izgradili zimski vrt bez građevinske dozvole. Najbolje je da postanete aktivni i da pošaljete naknadnu prijavu. Međutim, često će biti malo teže zadovoljiti zahtjeve ako je gradnja već gotova.

Uredi su mnogo prijatniji ako im se približite. Obrasci se tada izlaze samo vrlo rijetko. Ipak, često se ipak nešto uopće nije dogodilo u izgradnji konzervatora.

Važni aspekti u stakleniku bez planiranje dopuštenje

  • veličini područja
  • visine ograđenog prostora
  • staklenika ili staklenika
  • Lokalni građevinski propisi
  • steći životni prostor samo sa građevinskom dozvolom!
Savjeti i trikovi Savjetovanje prije izgradnje konzervatorij. Mali napor koji graditeljska dozvola može unaprijed učiniti jest ništa za gnjavažu i troškove koje možete podnijeti ako gradite bez građevinske dozvole.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar