Nadstrešnica od betona ne mora biti dosadna

Izgradnja nadstrešnice štite od vjetra i vremenskih uvjeta. Beton je materijal koji se uglavnom koristi u suvremenoj konstrukciji. Iako mnogi smatraju prilično sivo i dosadno, nudi neke prednosti posebno za nadstrešnice.

Moderna zgrada sa betonskom

Na ovaj dan i dob moraju biti obrađene brzo građevinskim projektima često. Beton je materijal koji štedi puno vremena. Konkretni dijelovi izrađuju se već u proizvodnim halama proizvođača, a zatim isporučuje u traženom vremenu na gradilištu i skupi.

To omogućuje masovnu proizvodnju koja također ima pozitivan učinak na troškove. Obloga glatkog betona nudi visoku kvalitetu, ne zahtijeva izradu žbuke. Nedostatak imaju nadstrešnice izrađene od betona, tijekom vremena, mahovina i druge prljavštine podmiriti.

kvaliteta u bilo kojem obliku

Većina dobavljača pridaju veliku važnost kvalitetnih dijelova, beton također sadrži prirodne sastojke kao što su voda, šljunka, pijeska i cementa.

pozitivna svojstva betona

  • kovan omogućuje prilagodbu
  • dug život
  • vodootporan otporan na smrzavanje

nezapaljiva Cijene i veličine proizvođača

Malo run trijem veličine 15 x 18 cm, već je 65, - dostupan € , U veličini 80 x 90 cm očekuje se 900, - €. Tko bi pružiti konkretnu trijem s push-više, mora osigurati najmanje 1.100, - eura platiti, ponekad ćete platiti za to, ovisno o veličini, do 3000, - Eura.

  • betonzaune.at je dobavljač kontinuiranih nadstrešnica u malim dimenzijama.
  • fink-wintergarten.de nudi projicirani krov za betonski dio.
  • tuershop24.de također ima zapreke za betonsku nadstrešnicu.
Tips & Tricks betonski nadstrešnice vremenskim tijekom vremena, mahovine i druge krhotine ostavili svoj trag. Tko želi prilagoditi svoj krov, možete to učiniti sa overboost baldahinom plastike.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar