Un baldachin de beton nu trebuie să fie plictisitor

Copertine proteja împotriva vântului și a vremii. Betonul este un material care este utilizat în principal în construcțiile moderne. Deși mulți consideră că este mai degrabă gri și plictisitor, oferă câteva avantaje, în special pentru copertine.

Construcții moderne cu beton

În prezent, proiecte de construcții de multe ori trebuie să fie finalizate rapid. Betonul este un material care economisește mult timp. Piesele din beton sunt deja prefabricate în sălile de producție ale producătorului și apoi livrate la data dorită și montate pe amplasament.

Aceasta face posibilă producerea în masă, care are și un efect pozitiv asupra costurilor. Cofrajele netede din beton oferă o calitate ridicată, nu este necesară o tencuială. Unul dintre dezavantajele este copertinele concrete, deoarece mușchii și alte resturi se depun în timp.

Calitatea în orice formă

Majoritatea furnizorilor pun o mare valoare pe piese de înaltă calitate, betonul conține, de asemenea, componente naturale, cum ar fi apa, pietriș, nisip și ciment.

Proprietățile pozitive ale betonului

  • maleabil permite personalizarea
  • lungă de viață impermeabil rezistent la îngheț

neinflamabile Prețurile și dimensiunile producătorului

Un pic pridvor rula în dimensiune 15 x 18 cm, este deja 65, - € disponibil . În dimensiunea 80 x 90 cm este de așteptat să 900, - €. Cine ar oferi veranda din beton, cu un push-over, trebuie să se asigure cel puțin 1100, - Euro plata, uneori, veți plăti pentru el, în funcție de mărime, de până la 3000, - Euro.

  • betonzaune.at este un furnizor de copertine continue în dimensiuni reduse.
  • fink-wintergarten.de oferă un acoperiș proiectat pentru partea din beton.
  • tuershop24.de are, de asemenea, overspills pentru baldachin de beton.
Sfaturi & TricksCopii de beton vremea în timp, mușchi și alte resturi își lasă amprenta. Dacă doriți să vă înfrumuseți baldachinul, puteți face acest lucru cu un baldachin din plastic.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul