En skorstein fornyelse skyldes: Hva er kostnadene?

En skorstein utbedring er ofte nødvendig hvis en ny varmesystem kommer inn i huset. I mange tilfeller er den skorsteins tverrsnitt for lav temperatur avgassene fra det nye anlegget for stor. Ny skorstein materialer er mer motstandsdyktige mot syrer inneholdt i eksosen.

Hva du bør vite om kostnadene ved en skorstein restaurering

Til en Kaminversottung og nedbryting av skorsteinen materialet forebygge, utføre installeringen av det nye varmeanlegget skorstein renovering. I de fleste tilfeller, ekspert tilføyer en ny eksosrøret i skorsteinen.

Denne nye eksosrøret kan være laget av rustfritt stål, keramikk eller plast, og den rustfrie stål-versjonen er vanligvis den billigste: I dette området er det komplette system som starter ved omtrent 400 EUR For å kjøpe (uten montering!). Sjeldent tilbys aluminiumsystemer på markedet.

Et keramisk rør tåler meget høye temperaturer og er egnet for nesten alle oppvarmingssystemer. Eksperten benytter spesielt til bearbeiding av tre og kull planter, for eksempel på Pelettheizung.

plastrøret er meget lett og fleksibel, de kan innføres lett i skorsteiner som ikke løper rett. Du kan imidlertid bare tåle temperaturer opp til 150 grader og er derfor kun egnet for moderne gass- og oljebrennere.

Selv med fleksible stålrør til Kaminversätze kan mestres i skorsteinen renovering. Hvis innføringen er likevel ikke mulig, det bare bidrar til å lirke det aktuelle stedet.

Disse faktorene koste skorsteinen restaurering viss

  • høyden av skorsteinen
  • materiale av den nye eksosrøret
  • tverrsnitt av den nye eksosrøret
  • veggtykkelse og muligens Mehrschaligkeit den nye eksosrøret
  • eventuelle meisling
  • tilgjengeligheten av skorsteinen fra taket
  • antall rørtilkoblinger
  • regionale prissvingninger for lønn for håndverkere

prøveprosjektet: kostnadene for skorstein fornyelse med rustfritt stål rør

et hus får en ny kondenserende kjele og planer i samme toget også skorstein renovering. Skorstenen er 8 meter høy. Det rustfrie stålrør som anvendes har en tykkelse på 1 mm og en diameter på 130 mm.

kostnadsoversiktpris
første singel vegger i rustfritt stål skorstein1150 EUR
2. Installasjonredusere til en arbeidsdag
700 EURsamlet

1850 EUR

kostnaden av skorstein restaurering av eget arbeid nå kan du kjøpe flere og flere utbedring systemer bygget utelukkende av en lekmann Disse er fleksible plast- og stålrør.

Sjekk med kjøpet av din fornyelse Angir om du trenger en profesjonell for installasjon - ikke hvilke verktøy du trenger for å kjøpe og når. Generelt er det nødvendig med hjelp av en annen person.

tips & triks En moderne kondenserende kjele med lavt eksostemperaturer gir full fleksibilitet til for skorstein renovering. Her er det også mulig å flytte eller eksosrøret til utsiden for å bygge anlegget under taket for å kunne bruke den korteste vei til skorsteinen.
Del med venner

Legg igjen din kommentar