Spajanje u keramičkim pločicama

Ceran polja su tržišni lider u Njemačkoj od najkasnije 1990-ih. Uz ogromno širenje, naravno, također povećava broj neispravnih staklenih keramičkih ploča. Osim pitanja o tome hoće li osiguranje biti u mogućnosti platiti štetu, neki od njih sami pokušavaju lijepljenje keramičke ploče za kuhanje. Međutim, čvrsto se savjetujemo protiv toga. U nastavku ćemo objasniti zašto ne biste stavili svoju keramičku ploču za kuhanje i nastavili upotrebljavati.

Staklena keramika i keramika

Nikada ne smijete stavljati keramičko polje koje je napuklo ili napuklo. Neće zadržati, ali kuhati prijeteći život. Umjesto toga, važno je da proširite keramičko polje i nadogradite indukcijsku ploču za kuhanje.

U određenim okolnostima, također imate osiguranje za vašu keramičku ploču za kuhanje, tako da barem možete vratiti dio štete natrag od osiguravajućeg društva.

U slučaju plinskih keramičkih ploča za kuhanje, barem postoji mogućnost nastavka korištenja kuhališta za kuhanje iz određenih razloga kada je plin na staklu, a samo je mali kut izašao. Zatim možete ponovno zalijepiti ovaj mali dio. Međutim, kapacitet nošenja ne smije biti pogođen.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar