En sement puss utvendig er både dekorative og værbestandig konstruksjon

For yttervegger og fasader sement gips bringer med egnede egenskaper. Når plastering utvendig, må flere faktorer vurderes. Blanding eller prosessfeil kan ellers føre til at gipset smuldrer og knekker. For å forenkle behandlingen kan tilsetningsstoffer tilpasset til additiver velges.

Påkrevde variable egenskaper

Alle mørtel består av de samme grunnleggende ingrediensene sand, vann og bindemidler. Tilsetningsstoffer oppretter eller forbedrer forskjellige egenskaper. Disse inkluderer tetthet, elastisitet, adhesjon, utseende og stabilisering. Ved prosessering av sementgips er det vanligvis arbeidet på vertikale overflater. I tillegg til permanent hold, sørger de aktuelle additiver også for umiddelbar støtte under og under påføringen.

Ved pussing med sementmørtel er potteliv også viktig. Tørketiden for blandet gips skal gi tilstrekkelig viskositet for arbeidet. Denne egenskapen er også påvirket av tilsetningsstoffer uten å påvirke den etterfølgende korrekte innstilling og herding.

Tilpasning av bearbeiding til omstendigheter

Murverk kan bestå av mange forskjellige materialer. I tillegg til de vanlige betongsteinene med leire eller keramiske eller naturlige steiner er det mulig. Ved bruk av sementmørtel må denne faktoren tas i betraktning. Porøse betongtyper gir bedre grep enn glatte bakkenoverflater. Om nødvendig må lagene påføres hyppigere og tynnere intervaller.

På arbeidsplassen bestemmer miljøforholdene suksess eller fiasko. For eksempel, hvis ikke skygge direkte sollys virker på fersk gips, vanninnholdet fordamper for raskt, og sementmørtel ikke holder. I regn og høy fuktighet, blir holde- og innstillingen evnen skadelig påvirket, og kan føre til betydelige uregelmessigheter.

For å skifte ut sement gips på utsiden av

  • sement gips (satt til jord)
  • sement toppstrøk (satt til å skylle)
  • rent kaldt vann
  • blandebeholder med spatel eller
  • Mixer
  • murskje
  • hansker
  • åndedretts og øyebeskyttelse

første underjordiske

Rens murverk i den utstrekning det er omtalt i rom som Besenrein. Ujevnheter forårsaket av hovent morter vil slå deg av og rette det. Du trenger ikke å gjøre dette med nøyaktighet på millimeter.

2. Rammebetingelser

Hvis du ikke kan utelukke solstråling og nedbør i løpet av arbeidet og de første dagene etter plaste skygge, eller beskytte gips flater med beskyttende presenning eller ark. Anm 3. Blanding

Bland sementgipset i henhold til produsentens anvisninger. Legg merke til beløpet du kan behandle i potten. Hvis du bruker ferdig gips, fyll bare riktig mengde i blandebeholderen og tett resten lufttett.

4. Skyll

Wear "kaste" flush oppgitt av produsenten med sparkel på eller den veggen på. Ober 5. Topplakk

Etter å ha satt inn den skjulte gipsen, bland topplaget og installer i henhold til produsentens instruksjoner.

Tips og triks Når plastering, ta vare på helsen din. Sement skal ikke innåndes når det er tørt, noe som kan skje raskt på grunn av støvaktig konsistens. Når det er vått, utvikler sementgips alkaliske egenskaper som kan føre til brannskader. Unngå direkte hudkontakt med verneklær.

Del med venner

Legg igjen din kommentar