Et gulv lavet af støbt harpiks som et praktisk alternativ

Byg langsomt, gulvet design hersker med en belægning af støbning harpiks i den private sektor. Gulvbelægningen sidder fast på den lange ry for at være skadelige på grund af sved og indhold opløsningsmiddel. En moderne Gießharzboden er nu ausdünstungsfrei og opløsningsmidler i nogle udførelsesformer.

Tre slags harpiks med to eller tre lag

Blandt de forskellige støbeharpikser er primært tilbudt tre typer harpiks til forarbejdning som en gulvbelægning i den private sektor. Acryl- og epoxyharpikser og polyurethaner har de rigtige egenskaber til de forskellige krav og applikationer.

Afhængigt af den ønskede, især med hensyn til optiske effekter design, er to- og tre-lags typer til rådighed. Mens gennemsigtige og monokrome versioner af erfarne håndværkere ofte kan støbes selv, geometriske mønstre, farveforløb og specielle effekter som refleksioner eller glimmer er relativt dyrt at gennemføre.

holdbarhed og aggregater

Fysisk Gießharzboden en perfekt egnet som en topping. Den hyppige brug som gulve i kommercielle og industrielle område er først og fremmest et udtryk for høj bæreevne af materialet. I princippet er egenskaberne for støbning harpiks til det private boligareal overproportioned.

En støbeharpiks består af to grundelementer harpiks og hærder. Der er også tilsætningsstoffer, der giver harpiksen specifikt ønskede yderligere egenskaber. Dette omfatter for eksempel UV-beskyttelse, øget slidstyrke, gloss-styrke, at ændre strukturen af ​​op-og hærdetider.

Forkert håndtering er farligt for helbredet og giftig

Selvom mange producenter reklamere for deres produkter, for det meste i form af et sæt, såvel som for lægmand let at arbejde med, nogle grundlæggende aspekter bør ikke overses i en gulvbelægning lavet af støbt harpiks:

  • fleste harpiks udvikler, når de behandler giftige dampe
  • Mange harpikser er allerede med en simpel kontakt med huden skadelige
  • rester og forkert håndteret harpiks som farligt klassificeret
  • en ufuldkommen behandling af harpiks hærde ikke se ret og være så gulvbelægning ubrugelig

princip gælder at kaste harpiks, som også er i følsomme områder som barn kan bruges eller soveværelser. Den pålidelige professionel behandling, er imidlertid mere alvorligt end i nogle andre gulvbelægning. Mens en manglende evne til at udføre, for eksempel i fliser eller tæppe æglæggende normalt resulterer i mekaniske fejl såsom at løsne, peeling eller ujævnheder, altid sundheden komponent spiller en rolle i støbning harpiks.

tips & tricks du foretager i behandlingen af ​​støbt harpiks på omfattende sikkerhedsforanstaltninger også med hensyn til at præsentere børn og kæledyr.
Del med venner

Forlad din kommentar