Een blikopener alternatief

Er zijn verschillende blikopeners. Veel blikopeners hebben gemeen dat ze plotseling de service kunnen weigeren. Dan is een snel alternatief voor de blikopener nodig. Welke alternatieven zijn er voor de blikopener en andere tips die we hieronder voor u hebben samengevat.

Heb je ook gemerkt dat blikopeners snel kunnen breken?

Van een modern huishouden is de blikopener onmisbaar geworden. Kijkend naar de enorme markt voor blikopeners, zou je bijna kunnen concluderen dat de behoefte echt heel groot moet zijn. Dit wordt bevestigd door de vele gebruikers die te maken hebben gehad met een defecte blikopener.

Het probleem komt tot uiting in "prijsbewustzijn". Omdat merkopeners behoorlijk opvallend duur zijn. Dit wordt tegengewerkt door no-name blikopeners, die vaak beschikbaar zijn in het lage euro-bereik met enkele cijfers, maar die ook tot 20 euro kunnen bereiken. Met een blikopener, zou je verwachten, zou dit eigenlijk een prijsklasse moeten zijn waarin kwaliteit wordt aangeboden.

Functioneel principe van een blikopener

Het probleem is echter dat de blikopener behoorlijk zwaar wordt belast. Vergeet niet dat de snede een stalen deksel moet doorsnijden. Hiervoor worden de verschillende hoeken dienovereenkomstig werkte:

  • snijwiel, all-round scherp
  • kleine driehoek rundvlees met front-side snijden

Aangezien dit blikopener net zo blij om hun dienstverlening te erkennen, een alternatief is tenminste nuttig, zodat niemand in de avond of 's nachts plotseling met grote verlangens voor Ravioli Kan staat en dit is niet langer auf. Een echt alternatief is de blikopener met haken. Deze blikopener wordt vaak gevonden als een extra hulpmiddel in een combinatie zakmes. Op het eerste gezicht lijkt deze alternatieve blikopener op een opener voor kroonkurken.

echte alternatief voor conventionele Konservenöffner

Deze blikopener wordt in de dekselrand ten Konservenfalz geplaatst en aangesloten op de haakje buiten de dubbele naad. Door een opwaartse of neerwaartse beweging wordt de snijrand van het gereedschap vervolgens door het blik van het blikdeksel gevoerd. Vervolgens wordt de kleine haak enigszins in de richting van de opening verplaatst en wordt de snijbeweging herhaald. Dit is zo vaak totdat het deksel minstens zo wijd open staat dat je het opzij kunt klappen.

Tips & TricksWer is nu op de weg of helemaal niets heeft bij de hand, die een blik kon openen tot op zekere hoogte, kan ook een beroep doen op andere instrumenten die een blikje openen zonder opener. Volg de link, je krijgt verschillende alternatieven om een ​​blikje te openen. Zelfs met alleen een stenen plaat of op een stenen of betonnen vloer, kunt u een blik openen.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter