En kan åpner alternativ

Det er ulike kanååpnere. Mange kanåpnere har til felles at de plutselig kan mislykkes tjenesten. Deretter trengs et raskt alternativ til blikkåpneren. Hvilke alternativer er det til blikkåpner og andre tips vi har oppsummert nedenfor for deg.

Har du også lagt merke til at åpnerne kan bryte raskt?

Fra en moderne husholdning har blikkåpningen blitt uunnværlig. Ser på det store markedet for blikkåpnere, kan man nesten konkludere med at behovet virkelig må være veldig stort. Dette bekreftes av de mange brukerne som har hatt å gjøre med en defekt kanåpner.

Problemet gjenspeiles i "prisbevissthet". Fordi merkevareåpnere er ganske merkbare høye priser. Dette kan sammenlignes med no-name åpnere, som ofte er i lav ensifret euro-området tilgjengelig, men også helt i stand til å nå 20 euro. Med en kanååpner, man kan forvente, bør dette faktisk være et prisklasse der kvalitet tilbys.

Funksjonsprinsipp for en blikkåpner

Problemet er imidlertid at blikkåpneren er ganske massivt stresset. Ikke glem at kanten må kutte gjennom et stållokk. For dette er de ulike kanter jobbet tilsvarende:

  • kutte hjulet, all-round skarp
  • liten trekant biff med front-side cutting

Siden boksåpner like glad for å erkjenne sin tjeneste, er et alternativ i det minste nyttig, slik at ingen på kvelden eller om natten plutselig med store krav før Ravioli Kan står og dette er ikke lenger auf. Et reelt alternativ er blikkåpner med kroker. Denne kanååpneren finnes ofte som et ekstra verktøy i en kombinasjonslommekniv. Ved første øyekast ser denne alternative blikkåpningen ut som en åpner for flaskehett.

reelt alternativ til konvensjonelle Konservenöffner

Denne boksåpner er satt inn i lokket felgen ved Konservenfalz og koblet til den lille kroken utenfor den doble søm. Ved en oppadgående eller nedadgående bevegelse blir verktøyets skjærekant deretter ført gjennom blikket på blikklokket. Deretter er den lille kroken litt forskjøvet i åpningsretningen og skjæringsbevegelsen gjentas. Dette er så ofte til lokket er minst like stort åpent at du kan vende det til siden.

Tips & TricksWer nå er på vei eller ingenting i det hele tatt har på hånden, noe som kan åpne en boks til en viss grad, kan også stole på andre verktøy for å åpne en boks uten åpner. Følg lenken, du vil få forskjellige alternativer for å åpne en boks. Selv med bare en steinplate eller på stein- eller betonggulv, vil du da kunne åpne en blikk.
Del med venner

Legg igjen din kommentar