A može otvarač alternativa

Postoje razni mogu otvarači. Mnogi uopće mogu otvoriti otvarači da iznenada ne uspiju uslugu. Tada je potrebna brza alternativa otvaranju limenke. Koju alternativu postoji otvarač za kavu i ostali savjeti koje smo za vas opisali u nastavku.

Jeste li također primijetili da se otvarači mogu brzo slomiti?

Od modernog domaćinstva otvarač otvora može postati neophodan. Gledajući ogromno tržište za otvorene otvore, moglo bi se gotovo zaključiti da je potreba stvarno trebala biti veoma velika. To potvrđuju brojni korisnici koji su imali veze s neispravnim otvaračem kave.

Problem se ogleda u "svijesti o cijeni". Zato što su robne marke vrlo primjetne visoke cijene. O tome se protivi ne-name openers, koji su često dostupni u niskom pojedinačnom rasponu eura, ali također mogu doseći i do 20 eura. S otvorom za otvaranje, može se očekivati, ovo bi zapravo trebalo biti raspon cijena u kojem se nudi kvaliteta.

Funkcionalno načelo otvaranja otvora

Problem je, međutim, da se otvarač može otvoreno naglasiti. Ne zaboravite da rezni rub mora proći kroz čelični poklopac. Za to, razni rubovi su radili u skladu s tim:

  • rezanje kolo, all-round oštar
  • mali trokut govedina sa prednje strana rezanje

Budući da je ovo konzerve jednako sretni da priznaju svoje usluge, alternativa je najmanje korisna, tako da nitko u večernjim satima ili noću iznenada s velikim žudnja prije Ravioli Može stajati i to više nije auf. Prava alternativa je otvarač s kavezom. Ovaj otvarač može se često naći kao dodatni alat u nožu s kombiniranim džepom. Na prvi pogled, ovaj alternativni otvarač izgleda kao otvarač za kape boce.

pravi alternativa konvencionalnim Konservenöffner

Ovaj otvarač za konzerve je umetnuta u rubu poklopca na Konservenfalz i zakačen na malu udicu izvan dvostrukog šava. Kretanjem prema gore ili prema dolje, rezni rub alata propušta se kroz kositar poklopca. Zatim se mala kuka malo pomakne u smjeru otvaranja i ponavlja se kretanje rezanja. To je tako često sve dok poklopac bude barem tako širok da ga možete okrenuti na stranu.

Savjeti TricksWer sada je na putu ili ništa uopće ima na ruci, što bi moglo otvoriti limenku do neke mjere, također se mogu osloniti na druge alate za otvaranje konzervu bez otvarača. Slijedite vezu, dobit ćete različite alternative za otvaranje limenke. Čak i sa samo kamenim pločama ili kamenim ili betonskim podom, moći ćete otvoriti limenku.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar