Slikanje stražnjeg zida ormara

Kabinet stražnjeg zida je neprivlačan na većini standardnih namještaja. Najjednostavniji i najbrži oblik preobrazbe često je slikanje. Međutim, uobičajeni materijali stražnjeg zida često su prikladni samo za posebne boje. Akrilne i emajlirane boje mogu se dobro nanositi, normalna emulzija boja nije prikladna.

Koristite suhe boje

Materijali za stražnjim pločama, koji su standardni u namještaju, tanki su, jako upijajući i mogu postati natečeni, isprepleteni i vrećeni od vlage. "Sušač" tip boje koji se primjenjuje, prije se može izvaditi izvorni stražnji zid.

Boje normalnih emulzija su previše vlažne i vlažne, a slično ljepilu koje se koristi za tapetiranje može omekšati i deformirati stražnji zid. Kao boja treba odabrati boje poput boje koje tvore "suhi" filmski sloj na stražnjem zidu.

  • Akrilna boja
  • Boje boje na bazi boje

Boje prikriva male zglobove

Praktična nuspojava boja sličnih boja je "rasprostiranje" formiranja filma. Uz to, male prijelazne spojeve između kućišta ormara i stražnjeg zida mogu se premostiti i učiniti nevidljivima. To olakšava uređenje stražnjeg zida ormara s bojom. Ako je potrebno, početnice također mogu pomoći u promicanju uniformnosti boja.

Ako se primjenjuju emulzivne boje, zidni stezni ormarić treba biti obložen. Kao materijal, posebno gips ploča je osobito pogodna za primjenu "normalne" boje. Ako su na stražnjoj stjenci podignuti drugi obloge kao što su pletenice, opet je boja slična boji za prskanje najprikladnija. Također prodire u prostore i boje ih.

Primijenite pravila ogrebotina kao kod konvencionalnih zidova

U odabiru boja i motiva primjenjuje se svako pravilo koje se primjenjuje i na konvencionalni zid. To uključuje kombinacije boja, šarene uzorke ili uzorke. Ako se primijeni reprezentativni prikaz, preporučuje se temeljni premaz kao supstrat.

Ako je stražnja ploča obložena plastikom, tehnike četkanja u vrsti boje i četkice moraju se podesiti u skladu s tim. U tom je procesu u pozadini da je stražnji zid ormara. U odabiru boje i metodologiji, opći zahtjevi za obojeno slikarstvo postaju učinkoviti. Neki proizvođači daju savjete i upute o tome kako najbolje raditi na površinama.

Savjeti i trikovi Kada koristite stražnji zid ormarića kao podjelu prostorije, naglašavate zidne učinke ravnomjerno slikajući stražnji zid i susjedne zidove.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar