Et kabinet bagvæg papir

Når et kabinet bagvæg bruges som rumdeler, byder ofte en tapetsering på. Før klæbningen skal det dog altid kontrolleres, om bagvæggen kan tåle fugt. Mange producenter bruger fiberpresser, som ikke kan tåle fugt og fugt. Nyttig kan være et maleri, der tjener som baggrundsbaggrund.

maling, tapet eller paneler

Når et kabinet bagvæg anvendes som rumdeler, rejser spørgsmålet om designet. Når bagvæggen er malet, er forskellen til de "ægte" vægge normalt indlysende.

Ved dressing op kabinettet bagvæg Skabet kan let tilpasses og gøres usynlige. Hvis overfladerne, der skal tapetseres, skal materialet af kabinettet bagvæg på fugtbestandighed kontrolleres. Mange bagvægge af presset fibermateriale kan ikke tolerere lime.

test sugeevne og tilpasse arbejdsudstyret

Afhængig af graden af ​​følsomhed tapet selvklæbende typer og stilarter kan tilpasses. Letvægts fleece stof behov, for eksempel, meget mindre pasta job som tapet. Når bagvæggen ikke tåler fugt, bliver mættet og kædetråde, kan en bottoming beskyttelseslag hjælpe.

Særlige klæbebroer og primere kan vandtætte materialet. Det er også muligt at påføre en lukket maling. For eksempel gør akryl maling en hård film på overfladen, som kan bruges med specielle pasta som tapetsering grund.

tapet med forskellige bindingsmetoder vedhæfte

En tapet-lignende applikator kan udføres med selvklæbende dekorative film. Et andet alternativ er dobbeltsidet klæbebånd. De er limet i lodrette striber eller et gitter på kabinettet bagvæg og sikret tapet på det. For tyndt eller blødt tapet er ikke egnet, fordi båndets kanter kan presse gennem.

I princippet er det ligegyldigt, hvordan de wallpapers er faste, det vigtigste "det holder." Muligt som klæbemidler, lim og klæbestoffer er:

  • spray klæbemiddel Alleskleber
  • tapetklister Multipurpose klæbemiddel dobbeltsidede tape

kanter og kanter I de fleste kabinetter, er bagvæggen indsat en profilnot. I bagvægets planbillede cirkulerer en slags ramme bagvæggen. Den smalle led eller bundfældning kan tapetseres over, når rammen og bagvæg shoot flush. I dybere bagvæg og rager ramme eventuelt en udjævning underlag før tapetsering skal anvendes.

tips & tricks, hvis du planlægger et loft struktur, mens du deler et værelse, gør at bygge et komplet panel multifunktionelt væg mest mening.
Del med venner

Forlad din kommentar