Et skap bakveggen papir

Når et skap bakveggen brukes som romdeler, ofte tilbyr tapetsering på. Før du limer, men bør alltid sjekkes bare dersom bakveggen tåler fuktighet. Mange produsenter bruker fiberPressMaterialer, kan fuktighet og fuktighet ikke tolerere. Nyttig ett strøk kan tjene som bakgrunn underlag.

maling, tapet eller panel

Når et skap bakre vegg er brukt som en romdeler, reiser spørsmål om design. Hvis bakveggen er slettet, forskjellen til de "ekte" vegger er vanligvis åpenbare.

ved å kle seg i kabinettet bakre vegg av kabinettet kan enkelt tilpasses og gjøres usynlig. Dersom de overflater som skal tapetsert, må materialet i skapet bakre vegg på fuktighetsresistens kontrolleres. Mange bakvegger presset fibermateriale ikke tolerere en lime.

test absorpsjonsevne og tilpasse arbeidsutstyr

Avhengig av graden av sensitivitet tapet lim typer og stiler kan tilpasses. Lett fleece stoff behov, for eksempel mye mindre lim jobb som bakgrunnsbilde. Når den bakre vegg ikke tåler fuktighet, blir mettet og varptråder, kan en bunn beskyttende lag hjelpe.

spesielle bindemidler og primere kan være vannresistente støp materiale. Det er også jobben til en lukket maling. For eksempel, gjør akryl maling en vanskelig film på overflaten, som kan brukes med spesielle pastaer som tapetsering grunn.

tapet med forskjellige bindingsmetoder feste

A tapet-lignende applikator kan utføres med selvklebende dekorative filmer. Et annet alternativ er dobbeltsidige tapene. De er limt på vertikale striper eller et gitter på kabinettet bakre vegg og festet bakgrunnen på den. For tynne eller myke bakgrunns er ikke egnet, fordi kantene av båndet sporene kan trykke.

I prinsippet spiller det ingen rolle hvordan bakgrunnsbilder er fast, det viktigste "det holder." Mulig som klebemidler, lim og klebemidler er:

  • spray klebe Alleskleber
  • tapet lim Universal lim dobbeltsidig tape

kanter og kantene I de fleste skap, er den bakre vegg innsatt et profilspor. I planriss av den bakre vegg av en form for ramme omgir den bakre vegg. Den smale ledd eller bunnfelling kan overtapetsert når rammen og bakveggen skyte i flukt. I dypere bakveggen og ragende ramme muligens en utjevning undersjikt før tapetsering må påføres.

Tips og triks Hvis du planlegger en takkonstruksjon mens deler rom, gjør bygge et komplett multi-purpose panel vegg mest fornuftig.
Del med venner

Legg igjen din kommentar