Condiții de viață

Culoarea, tapetul sau placarea

Dacă un panou din spate al cabinetului este folosit ca separator de cameră, se pune întrebarea cu privire la proiectare. Când peretele din spate este pictat, diferența față de pereții "reali" este de obicei evidentă.

Dulapul poate fi ajustat și făcut invizibil prin mascarea peretelui din spate al dulapului. În cazul în care suprafețele trebuie să fie în perete, materialul din peretele din spate al cabinetului trebuie verificat pentru rezistența la umiditate. Mulți pereți din spate din material fibros presat nu pot tolera lipirea. Testen Testați comportamentul de aspirație și adaptați echipamentul de lucru

În funcție de gradul de sensibilitate, tipurile de tapet și tipurile de aderență pot fi adaptate. Unele imagini de fundal ne-țesute ușoare, de exemplu, necesită o aplicare mai slabă decât pastele de hârtie. Dacă peretele din spate nu tolerează umiditatea, se înmoaie și se deformează, un strat protector de grund poate ajuta.

Podurile și grundurile speciale adezive pot rezista la apă. Este, de asemenea, posibilă aplicarea unui strat de vopsea închisă. De exemplu, vopselele acrilice formează pe suprafață un film dur, care poate fi utilizat cu adeziv special ca material pentru tapet. Befestigen Imagini de fundal fixe cu metode diferite de lipire

O aplicație asemănătoare tapetului poate fi realizată cu folii decorative autocolante. O altă alternativă este o bandă adezivă pe două fețe. Ele sunt lipite în benzi longitudinale sau pliate pe partea din spate a dulapului și tapetul este fixat pe el. Imaginile de fundal prea subțiri sau moi nu sunt potrivite, deoarece marginile benzilor de bandă se pot deplasa.

În principiu, nu contează cum sunt fixate imaginile de fundal, principalul lucru este "deține". Posibil ca adezivi, cleiuri și adezivi sunt: ​​

spray adeziv tapet Alleskleber

  • lipiți bandă dublu adezivă multifuncțională
  • margini și muchii În cele mai multe dulapuri, peretele posterior este inserat un canelură profilată. În planul vizual al peretelui din spate circulă un fel de cadru pe peretele din spate. Decalajul sau deplasarea îngustă poate fi depășită în cazul în care cadrul și peretele din spate se împușcă. Dacă peretele din spate este mai jos și rama se ridică, este posibil să fie necesar să aplicați un substrat de nivelare înainte de tapetare.
  • Sfaturi & trucuri Dacă planificați un design de la podea până la tavan atunci când împărțiți o cameră, construirea unui perete complet de plăci multifuncționale face cel mai mult sens.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul