Un canal de cutie fabricat din oțel inoxidabil asigură drenaj optim pentru mulți ani

Nu numai zonele mari de acoperis, dar și cele mici, trebuie să fie deshidratate optim. În acest scop, un jgheab cutie, disponibil în diferite dimensiuni și cu accesoriile necesare. Oțelul inoxidabil este un material rezistent care nu rust și durează mulți ani.

Material cu rezistență ridicată

Oțelul inoxidabil oferă o rezistență ridicată la coroziune. Producătorii oferă diferite suprafețe. Oțelul inoxidabil nealimentat are o anumită stralucire și creează un aspect corespunzător. Proprietățile diferitelor materiale au avantaje diferite.

din oțel inoxidabil este rezistent la intemperii

  • rezistent la coroziune
  • un complement vizual la

acoperișului Pentru a utiliza jgheaburi, în forme cutie, există reglementări în ceea ce privește utilizarea la dimensiunea. Acestea trebuie păstrate, numai în acest fel este garantat drenajul optim.

Produsele de jgheab de ploaie din oțel inoxidabil sunt la un preț relativ ridicat datorită durabilității și aspectului atrăgător. Cu toate acestea, costurile au fost plătite de-a lungul anilor.

Suportul

Suporturile de canal sunt utilizate pentru a menține jgheaburile cutiei, care sunt bine fixate la grinzi sau streașină. Părțile jgheabului sunt îmbinate prin lipire. Accesoriile pentru jgheaburile cutiei sunt destul de limitate.

Atunci când se decide o jgheab de cutie, motivele optice joacă un rol. Acestea sunt potrivite în special pentru zonele de acoperiș până la o suprafață de 25 de metri pătrați, care se găsesc pe carporturi, copertine și grădini.

Prețuri și furnizori

Un jgheab de înaltă calitate din oțel inoxidabil este de așteptat să costă aproximativ 45 de euro pe metru.

  • la vordachabwerk.de există un jgheab din oțel inoxidabil lustruit.
  • edelstahl-trifft-glas.de are jgheaburi de ploaie speciale în formă de cutie pentru copertine pe ofertă.
Sfaturi și trucuriReportajele de specialitate bine aprovizionate oferă sisteme de canale complete din oțel inoxidabil. Cel mai bine este să cumpărați un set care să conțină toate piesele necesare de la jgheab până la canalul de prindere la materialul de montare.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul