Protecția păsărilor pentru jgheaburi ține păsările departe

Păsări mici, de multe ori, incubația în jgheab. Pentru a preveni obstrucția drenajului acoperișului, atașarea unui agent de respingere a păsărilor este utilă. Acest lucru este cel mai bine prevăzut în planificarea sistemului de jgheaburi.

controlul păsărilor împotriva poluării

Cine vrea să prevină jgheabul este contaminat de excrementele de pasăre, care oferă o protecție adecvată. Pentru utilizarea controlului păsărilor la jgheab, există diferite posibilități.

Protecția porumbeilor

Numeroși producători oferă sfaturi de respingere a păsărilor care sunt aplicate jgheabului. În ofertă găsiți o protecție specială pentru porumbei, proiectată pentru jgheaburi. Acest lucru asigură că nu se aterizează nici o pasăre și că este imposibilă și cuibăritul.

Instalarea este ușoară, perforate și filele flexibile asigură o prindere stabilă pe jgheab. Protecția porumbelului poate fi deconectată pentru curățare. Sp Spițele, care sunt sudate pe o bandă din oțel inoxidabil, asigură controlul păsărilor la jgheab. Un picior împiedică apropierea de marginea jgheabului, al doilea acoperă jgheabul.

durabil și ușor de asamblat

Materialul verrottungsfreie este durabil, cu banda în sine sunt montate benzi de tablă, care sunt folosite pentru fixare. Acest lucru necesită clei, șuruburi, dibluri sau nituri. O altă variantă este sistemele de sârmă tensiune și rețele de control Swallow care sunt montate sub streașină și pentru a preveni imbricarea rândunele.

Varianta electrică

Furnizorii individuali au, de asemenea, sisteme de control al păsărilor electrice în gama lor de produse. În acest scop, firele din oțel inoxidabil, cupru sau aluminiu sunt aplicate pe suprafețele pe care pornesc porumbeii și Co.

Un transmițător curent transmite impulsuri la firele, păsările au primit un șoc electric în timp ce setarea și aceste zone sunt evitate în viitor. Distanța de cablu este calculată astfel încât tovarășii care zboară să stea pe ambele fire.

întreținerea

Bird a jgheabului

  • aduce orice
  • degradare vizibilă provoca deteriorarea structurii, cum ar fi prin costuri
  • de foraj și ISP

Prețul tepi de control pasăre din oțel inoxidabil este de 8, - Euro pe metru. Prețurile pentru produsele electronice și acustice variază foarte mult.

furnizor de sisteme de apărare

Vogelabwehr.de

  • Ziwi.de
  • Taubenabwehrshop.de
  • Tips & TricksBei unii furnizori veți găsi, de asemenea, sisteme de aparare acustice. Acest lucru produce sunete care nu sunt audibile pentru om, dar păsările sunt astfel descurajate.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul