9 Kreativne ideje za stubišta

Izgradnja bijeli zidovi, goli stubište dosadno stubišta? To ne mora biti! Lijepo dizajniran stubište može biti pravi vizualni vrhunac, bez da morate potrošiti mnogo novca. S brojnim opcijama dizajna, opterećenje je ograničeno, učinak je sve bolji. Nadahnite se naših 9 maštovitih ideja za stubište! Versch uljepšati stubište: najbolje ideje

1. Koristite zidne tetovaže za zidove i korake. U tu svrhu, možete kupiti bezbroj ponovno udaljiti zidne naljepnice koja može biti zaglavi na raznim čistu površinu. Tape 2. Tapete svoje korake! Naravno, ne koncerti, već vertikalni usponi. Donesite život u svoje stubište, primjerice, s pozadinom za sedamdesetih godina. Nosite pozadinu bojom za zaštitu od tapeta, tzv. "Slonovu kožu".

  • 3. uljepšati svoj stubište s matrica uzoraka, možete prilagoditi sami ili kupiti u trgovinama. Dodirnite željenu boju na zidu ili stepenicama i uživajte u estetskim uzorcima.
  • 4. odlična ideja za lakom kolektora: Put kolekciju tanjur u mnogo različitih dekora, jela mora biti tiho jeftin. Pričvrstite tanjure kao šarenu kombinaciju s posebnim vješanjem na zid u stubištu.
  • 5. kul slike Freaks: Zašto ne probati Petersburg visi u svom stubištu: objesiti nekoliko slika u različitim kadriranje blizu zida, pojedini radovi mogu ovdje dobro obaviješteni popis blago.
  • 6. Posebni ideju za blagdana: Ukrasite svoje ograde s bujnom vijenac od umjetne borove grane, borove pinete, božićne kuglice i zvona. To osigurava pravi božićni duh!
  • 7. Što je s posebnom rasvjetom za vaše stube? Sa LED trake i LED cijevi možete napraviti joj stubištu osobito fleksibilan, bez trošenja zagledati jednak zid ili bušiti rupe.
  • 8. Također halogenih reflektora u fazama čine vrlo dobro, ali su povezane s većim naporima nego slanje LED trake. Odlučite se na svjetlima koja se mijenjaju i uronite svoje stube u večernjim satima u slabom svjetlu.
  • 9. Hoop slike nisu uopće van: s modernim uzorcima i bojama, self-stvorio djela ukrašavaju svako stubište pojedinačno. Mnoge slične slike veza izgledaju jako dobre!
  • Savjeti i trikovi imate prilično uskim stubama s malo svjetla, onda obratite pozornost na svijetle boje i pružiti dodatnu rasvjetu. Prostrane stubište mogu tolerirati dosta tamnijih nijansi.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar