Patru dimensiuni importante pentru constructii

jgheab Cu doar patru dimensiuni importante pentru a găsi rapid mărimea potrivită pentru noul jgheab de ploaie. Numai pe dimensiunea zonei acoperișului respectiv să fie drenat în mod fiabil cu jgheab.

jgheab important pentru fațada

Jgheabul protejează fațada clădirii împotriva deteriorării grave și casa, astfel, simultan împotriva umezelii. Dar jgheabului trebuie să fie dimensionate suficient de mare pentru a găzdui chiar și atunci când o ploaie torențială grele toată apa.

Pentru dimensiunile jgheabului pot fi realizate suficient de mare, trebuie să știm mai întâi dimensiunile acoperișului. Această dimensiune, apoi decide cu privire la dimensiunile specifice ale jgheabului din dreapta.

dimensiuni pentru un jgheab semicircular

  • 60 până la 70 de milimetri în jgheab diametru 25 metru pătrat de
  • acoperișului 100 milimetri diametru jgheab 50 metru pătrat de
  • acoperiș 125 mm diametru jgheab 100 metru pătrat de
  • acoperiș de 150 mm diametru jgheab mare la 160 metru pătrat de acoperiș

acoperiș - o multitudine de țevi descendente

Dacă acoperișul este mai mare de 160 de metri pătrați, ar trebui să utilizați cel puțin două burlane. Chiar dacă doriți să utilizați un diametru mai mic la jgheab, ar trebui să compenseze apoi acest lucru cu două sau mai multe burlane.

Creșterea capacității în formă cutie

Jgheabul într-o formă cutie durează aproximativ zece procente mai multa apa decat standardul jgheabul semirotund. Astfel, puteți utiliza în formă de cutie de jgheab griji. Acest lucru este convenabil atunci când acoperișul este la granița dintre două mărimi jgheab.

deversorul pentru a se potrivi cu dimensiunile acoperișului și jgheab

  • 60 mm în diametru în jos țeavă până la 25 metru pătrat de
  • acoperiș 80 de milimetri în diametru în jos țeavă până la 50 metru pătrat de
  • acoperiș 100 milimetri tub picătură cu diametrul de până la 100 metru pătrat de
  • acoperiș 100 la 120 milimetri în tub picătură cu diametrul de până la 160 de metri pătrați acoperiş
Sfaturi și trucuri în cazul în care dvs. de streașină vechi a fost calculat în conformitate cu dimensiunile vechi în exemplul 7 bucăți sau opt bucăți, ar trebui să recalculeze complet diametrul adecvat pentru noul canal pentru a proteja clădirea în mod fiabil împotriva deteriorării umezelii de apa de ploaie.

Deși există Umrechentabellen pentru dimensiunile vechi, dar calculele nu au adaptat de multe ori mai puternice ploile torențiale de azi. Umrechentabellen, de asemenea, nu dau diametrul la dar suprafața metalică, care a fost construit în jgheab.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul