Living

Mulige årsager

Tilslutningsfejl

Hvis ovnen lige er installeret og tilsluttet, skal du altid huske en mulig tilslutningsfejl. I princippet kan kogeplader også tilsluttes til 230 V lysflow i stedet for til trefasestrøm. På grund af den høje tilslutningsydelse kan dog kun højst to af de fire varmeplader fungere. Især med ældre lejligheder er der igen og igen sådanne forbindelser.

Det kan selvfølgelig også være en defekt forbindelse (forbindelser, der er forkert forbundet) bag den. Dog kan kun en specialist finde ud af det ved passende målinger. Dette resulterer i, hvor fejlen kunne ligge i belægningen. Det afgør også, om de nødvendige hoppere er på plads, og hvis alle faser er til stede ved forbindelsen.

sikring defekt

En komfur har normalt tre sikringer. I tilfælde af en defekt af to sikringer kan det være, at to plader stadig virker, men ikke resten mere. Sikringerne er installeret i ovnen og er ikke synlige for lege.

Defekt varmekreds

I princippet er der også mulighed for at et komplet varmekreds er nedbrudt. I dette tilfælde kan en reparation være lidt dyrere.

egne foranstaltninger

Kontroller sikringen boksen, hvis alle varme sikringer er tændt

  • når ovnen er netop blevet tilsluttet, slukkes sikringerne i sikringsskabet og få den efterset af en elektriker ovnen forbindelse
  • kundeservice eller hjem apparat reparationsservice kommunikere
  • Tips & Tricks Ingen Hvis du skulle prøve en elektrisk ovn dig selv at deltage, fuldføre eller deltage Sådan arbejde må kun udføres af elektrikeren, og de tilsvarende måleinstrumenter er nødvendige til testen. Tung strøm er ALDRIG dødbringende!
Del med venner

Forlad din kommentar